GROP

GROP

PER QUÈ GROP?

Un grop és un fenomen atmosfèric que ens va inspirar a l’hora de posar nom a un racó gastronòmic que volem compartir amb tu, al cor de la Costa Brava i amb la platja com a aparador, de la qual podràs gaudir a qualsevol època de l’any. És el nostre somni fet realitat, i esperem que en gaudeixis tant com ho fem nosaltres cada dia.

Quan va començar l’aventura del Restaurant Grop vam voler que tots els gustos i totes les persones trobessin un espai en els nostres plats: aquelles persones a qui els agrada compartir, les que gaudeixen picant, les vegetarianes o veganes, les que prefereixen un plat per a elles soles…

ELS NOSTRES PLATS

No pots anar-te’n del Grop sense tastar les especialitats: peixos, carns i pastes del món, a més d’una gran varietat d’aperitius que canvien en funció de quina època de l’any siguem.

Un consell sempre és benvingut i per això ens agradarà assessorar-te sobre quins són els millors plats segons les teves preferències. No hem d’oblidar que forma part del nostre equip el gran xef Stephane Vidale, que posa amor i passió a cada ingredient.

L'ànima

DEL GROP

Hola, sóc la Carmen, la directora i cap de sala del Restaurant Grop. Natural de Girona, vaig néixer el 1980 i tinc la gastronomia i l’hostaleria com a vocació, més que com a professió. És la meva passió, ja que l’amor per la cuina em ve de família, des de fa molts anys.

Fer realitat el Restaurant Grop ha estat un dels meus grans somnis, és el meu primer projecte emprenedor i espero que no sigui l’únic, ja que sens dubte em satisfà poder oferir felicitat a altres persones a través de la bona gastronomia.

Un dels meus grans objectius, tant en l’àmbit personal com en el professional, és fer gaudir amb els cinc sentits totes les persones que s’apropen a conèixer el Restaurant Grop. Vull que gaudeixin d’una experiència única, amb productes de màxima qualitat i que el resultat sigui gratificant i únic per a cadascuna d’elles.

Racó

GASTRONÒMIC

Pensar que per uns moments formem part de les seves vides m’omple de satisfacció, ja que un dels grans plaers que hi ha a la vida, sens dubte, és la gastronomia.

A través de la cuina experimentem tot tipus de sensacions, som capaços de traslladar-nos fins i tot a una altra època, un altre moment, i inclús podem aconseguir reviure’l si ens va fer feliços.

Justament aquest tipus de sensacions són les que m’agradaria que aconseguissis al Restaurant Grop, perquè realment l’ànima del nostre racó gastronòmic ets tu.

Vols saber més coses de mi i de tot el que inspira el Grop?
Aquestes són algunes de les millors coses de la vida, les que m’apassionen i em defineixen:

*L’arròs amb llet i els sabors que em recorden la infància.
* Sorprendre amb petits detalls
* M’agrada la feina feta amb passió, amb molt d’amor.
* Sóc detallista, perquè en les petites coses hi ha els grans resultats.
* El món de la decoració em fascina, i intento que ressalti a cada racó del Grop, sempre personificat, perquè et sentis com a casa.
* Fer l’amor.
* Escoltar jazz i soul, músiques que em transporten, que em fan sentir bé, que m’enamoren.